Newsletter



Selamat datang ke blog personal Alfi Ramadhani. Moga apa yang tertulis di sini membawa kebaikan. Andai ada salah & silap, teguran anda semua sangatlah diharapkan. Selamat membaca! :)

Tuesday, January 06, 2009

Tentang Alfi Ramadhani

13 comments :


Sesi ta'aruf serba sedikit tentang diri ini..

Nama pena : Alfi Ramadhani..
Nama sebenar --> cari sendiri.. kekeke.. :P

A Muslim. Al-faqir lillah.

Suka seni. Suka melukis. Suka warna-warni.
Suka biskut coklat. Coffee addicts. Mocha lover.


Menuntut di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia, (kampus Gombak) selepas menamatkan foundation di Pusat Asasi, Universiti Islam Antarabangsa Malaysia, (kampus Petaling Jaya)
Kulliyyah of ICT, Bachelor in IT.. Sem 2 11/12 intake..

Masih seorang remaja..
Masih menetap di Tanjung Malim, Perak..
Masih belum bergelar suami..  eh

Alumni :


SK Taman Dato' Harun (2), PJ, Selangor
1998-2000
Darjah 1- Darjah 3

SK Sungai Pelong, Sungai Buloh, Selangor
2001-2002
Darjah 4- Darjah 5

SK Sungai Behrang, Slim River, Perak
2003
Darjah 6

SM (A) Raja Dr. Nazrin Shah, Kg. Gajah, Perak
2004-2006
Tingkatan 1- Tingkatan 3

SBP Integrasi Gopeng, Perak
2007-2008
Tingkatan 4 - Tingkatan 5


Tu je..

Boleh dihubungi melalui e-mel : alfi.ramadhani@hotmail.com

Wassalam..

Laman sosial :

13 comments :

  1. Salam ukhwah...
    Pertama sekali, tahniah diucapkan diatas penghasilan blog anta yg sungguh menarik...
    Ana harap kita semua sebagai Muslim dpt berkongsi sgala pngalaman dan pendapat utk meningkatkan ilmu dunia dan akhirat...InsyaAllah
    Sehubungan dengan itu, klau tidak kebertan, silalah layari blog ana di afiflatif.blogspot.com...
    Wassalam...
    Jazakallah Khairan Kathir...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, Ni sama U dgn kaka saya. Hihihihi.

    ReplyDelete
  3. tak nak la cari nama sebenar..hehehe

    p/s: blog yang sangat menarik.teruskan usaha anda ^^

    ReplyDelete
  4. ho..terjumpa dah name sebenar kat blog Kak Fafa
    Hafizi Azmi

    ReplyDelete
  5. well teruskan perjuangan ente dalam mencapai satu keredhaan ingatlah

    'perjalanan yang masih panjang menagih sejuta pengorbanan'

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dik.. akak just tahu blog adik ni since akak pun buat doodle utk berdakwah.. sikit2 la.. just sharing idea and thougt.. MasyaAllah.. adik benar2 berbakat.. MasyaAllah tabarakallah ^^
    kalau tak keberatan jemput utk singgah,ke Fb ataupun laman sesawang blog akak .. InsyaAllah..
    http://sesucihatiraudhah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. @mutiara bd nope.. alwancomics & alwanPelangi adalah 2 label yang berlainan.. cuma mungkin ada beberapa persamaan..
    (x sempat nk join alwancomics, skrg dah tak aktif.. :( )

    ReplyDelete
  8. HI BRO LIKE TO BE FREN WITH U...UR LIFE SOUND INTERSTING

    ReplyDelete

Kata-kata anda amat berharga..! =D

Komen Terkini

Recent Comments Widget