Newsletter



Selamat datang ke blog personal Alfi Ramadhani. Moga apa yang tertulis di sini membawa kebaikan. Andai ada salah & silap, teguran anda semua sangatlah diharapkan. Selamat membaca! :)

Saturday, November 06, 2010

Islamic Emoticons.. (experimental version)

12 comments :
Assalamu'alaikum..
Alhamdulillah, akhirnya berjaya gak emoticon2 ni ditempek kat sini..
Sebenarnya dah lama dah emoticon2 ni siap, cuma baru sekarang nk upload.. Hehe..
Please, try & comment..~~
Copy je kod2 dalam kotak tuh, lps tu paste kat blog ke, nk post kat portal ke, forum ke..
Maaf atas segala kekurangan & ke'terhad'an emoticon di sini.. Hamba budak baru belajar.
By the way, enjoy la karya yang tak seberapa ni..! \(^^)/

1) Salam..

2) Jazakallah / syukran / thank you..

3) Pray to our Lord, Allah 'Azza wa Jalla..

4) Zikrullah..

5)  Pray to our Lord, Allah 'Azza wa Jalla.. (2)

6) Let's study..!

7) Idea..!

8) What..?!

9) I'm sad..~

10) I'm really sad..~~
(Inna lillahi wa inna ilaihi raji'un..~)

11) Happy 'eid mubarak..!

12) Masya Allah..!!

13) Alhamdulillah.. I'm really happy..!

14) Assalamu'alaikum.. Hello brothers & sisters..~


15) Ta-ta.. Wa ilalliqa'.. Ma'assalamah..~

To view my arts collection, click here..

12 comments :

  1. comey nye! wat sndri ke ni piji?
    bile2 nnti ak ciplak ea!

    ReplyDelete
  2. yup..
    takkan la nk amek artwork org lain, lps tu letak nama sendiri kot..
    kejam tuh.. huhu...

    err.. ciplak..?
    amek je la smua.. hehe..
    hakcipta utk yg ni tak berapa terpelihara.. :P

    ReplyDelete
  3. siyes comey! mintak izin amik sikit nanti yehh.. :D

    ReplyDelete
  4. *azdah* > afwan..
    sumpit > xde hebat mana la.. :P

    ReplyDelete
  5. nk amik gak emoticons nie...comey2...i likeeey..:P

    ReplyDelete
  6. minta satu...halal ye...bakat x disia2kan..
    well done!

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. Lepas ni boleh letak byk2 emoticon ni kat blog saya. Hahaha

    ReplyDelete

Kata-kata anda amat berharga..! =D

Komen Terkini

Recent Comments Widget