Newsletter



Selamat datang ke blog personal Alfi Ramadhani. Moga apa yang tertulis di sini membawa kebaikan. Andai ada salah & silap, teguran anda semua sangatlah diharapkan. Selamat membaca! :)

Sunday, April 24, 2011

Kini, alwanPelangi.com..!

8 comments :
Assalamu'alaikum semua..!
Hari ni... Excited sangat2..! ^^
Sebab apa..?
Haa.. Cuba tengok address bar kat browser kome semua..?
Ala, kat atas tu... Hehehe..



Alhamdulillah... Rezeki Allah...
Akhirnya, hari ni, tercapai jugak impian yg dah lama terbuku ni..
Domain blog alwanPelangi kini hanya alwanpelangi.com..! (^^)
Suke tak..? Suke tak..? hihihi.. :P
URL lama tu (http://alwanpelangi.blogspot.com) masih boleh digunakan lagi, cumanya, official domain untuk blog ni skrg ni cuma alwanpelangi.com..
So, lepas ni tak payah la nak taip panjang2 sgt kat address bar tu lagi.. hee..~~ :D

Terima kasih bnyk2 kepada pakcik Fadli dari Jiwahost.com kerana merealisasikan hajat saya ni.. ^^
Perubahan ni sebenarnya bagi saya merupakan satu kemajuan yg menjadi titik tolak untuk saya meneruskan lagi projek2 di bawah label alwanPelangi lepas ni..!
Haa.. Projek apa tu..? Best ke..?
Nantikan..! Insha-Allah..~~ (^^)

8 comments :

Kata-kata anda amat berharga..! =D

Komen Terkini

Recent Comments Widget