Newsletter



Selamat datang ke blog personal Alfi Ramadhani. Moga apa yang tertulis di sini membawa kebaikan. Andai ada salah & silap, teguran anda semua sangatlah diharapkan. Selamat membaca! :)

Tuesday, July 19, 2011

| ARTWORK | CikPutih & NurAreefah.. ^^

8 comments :
Alhamdulillah..
Malam semalam dapat siapkan 2 design request (dah berapa lama ntah tangguh.. =.=")

1) Request daripada Cik Putih
(Blog Banner)
So, ni la banner beliau.. :D

Blog Cik Putih




2) Request daripada Nur Areefah ...
(Simple Muslimah Character)
So, karakter ni adalah milik beliau.. ;D




Nak..? Hantar request kat e-mel, lps tu, tggu saya reply..
Tapi, nak siapkannya tu......
(x sanggup nak cakap..)
Kena banyak bersabar la ea.. Isk.. Isk..
Buat masa ni mmg tak dapat nak fokus buat benda ni je...
Kalau ada masa free + mood, baru buat.. >.<"
(Bila la nak ubah attitude ni... T__T)
Request yg lain2 tu pun, minta bersabar ye..
Maap.. Maap.. Maap.. Maap.. Maap.. Maap.. Maap.. Maap.. Maap.. Maap.. >.<"

Lastly, moga bermanfaat..
May Allah bless, insha-Allah.. :)

8 comments :

Kata-kata anda amat berharga..! =D

Komen Terkini

Recent Comments Widget