Newsletter



Selamat datang ke blog personal Alfi Ramadhani. Moga apa yang tertulis di sini membawa kebaikan. Andai ada salah & silap, teguran anda semua sangatlah diharapkan. Selamat membaca! :)

Saturday, November 17, 2012

Commission & Request Opened !

5 comments :
Promoting my service.
Commission is opened !
(please read below)

For anybody who wants to hire me for my service to draw character(s), doodles, chibi or anything else, please do so. I'm glad to give you my service.

DRAWING & DIGITAL PAINTING ONLY

Minimum charge : RM 10
(this picture is an example of artwork for this price)


Muslimah OC - commission for someone.
For promotion purpose only.
[ you are not allowed to copy this artwork. please don't. >__<"]

I can do more.
But charges will be considered by the difficulties of the artwork.
More difficulties, more charges. And please don't ask me to draw something improper for a Muslim like me to draw.. ~__~
Any inquiries, please ask me via Private Message or comment here or Twitter or E-mail (check info) Check my album or visit my DeviantART gallery for more artworks !
Thanks ! :3

You may find this post relevant: Tempahan Design

5 comments :

  1. Bro, tanak buat bengkel colouring komik ke?

    ReplyDelete
  2. @Anonymous uish. diri sendiri pun kena banyak belajar lagi pasal kaler2 ni.. belum lagi kot nak ajar orang.. lg2 nak buat bengkel.. hehe.. tapi nak ajar benda simple2, buat private tutor, boleh je.. jumpa2, sembang2, boleh je ajar sesikit mana2 yg tau.. ^^

    ReplyDelete
  3. hmm..dh ade yg request tu..
    bila lg nk grab peluang tu? hehe.
    just suggestion..^^

    ReplyDelete
  4. bengkel simple je bro. setengah hari pun dah okay. bila lagi nak grab peluang-peluang pahala tu, ye tak?

    ReplyDelete
  5. @:) Tapi dia Anonymous.. T__T
    Takde hal pun sebenarnya..
    Boleh cuba, insya-Allah..

    @Anonymous Siapa anda...
    Boleh contact kalau serius..
    Insya-Allah, benda baik buat apa nak tolak.. hee~ :D

    ReplyDelete

Kata-kata anda amat berharga..! =D

Komen Terkini

Recent Comments Widget