Newsletter



Selamat datang ke blog personal Alfi Ramadhani. Moga apa yang tertulis di sini membawa kebaikan. Andai ada salah & silap, teguran anda semua sangatlah diharapkan. Selamat membaca! :)

Friday, March 15, 2013

Muslimah OC II [Free ~~]

2 comments :

akak saya... eh.

Assalamu'alaikum warahmatullah ~

Rasanya sebahagian dari pembaca blog ini pernah nampak karakter akak ini... Ke, memang tak ada sesiapa yang pernah..? Mungkin kalau pelajar UIA, anda pernah nampak karakter ini di suatu tempat, suatu ketika dahulu.. (dahulu la sangat.. =__=)

Ok, tanpa panjang cerita, anda bolehlah guna artwork ni di link di bawah (kalau nak...)
Untuk buat design poster ke apa.. Hehe.. :3
Yes, free to share, edit, crop, etc ~~~

Sketch : [klik di sini]
Line-art : [klik la kat sini]
Coloured character : [klik klik klik!]

Untuk mengetahui update artwork2 seterusnya, bolehlah like page ini --> Alfi Ramadhani Artworks !

Moga bermanfaat, insya-Allah ~
Stay blessed in rahmatillah ~ :D

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

p/s : Minggu depan saya exam mid-sem ~~ huu ~~
Allahu yusahhil ~ Amiin ~

2 comments :

  1. rasa nak perasan diri sendirilah "akak saya" itu.

    rasa je lah. xsalah bukan?

    ReplyDelete

Kata-kata anda amat berharga..! =D

Komen Terkini

Recent Comments Widget