Newsletter



Selamat datang ke blog personal Alfi Ramadhani. Moga apa yang tertulis di sini membawa kebaikan. Andai ada salah & silap, teguran anda semua sangatlah diharapkan. Selamat membaca! :)

Thursday, December 26, 2013

EVENT | Art for Grabs 2013

2 comments :

Sabtu, 14hb Disember 2013
Annexe Gallery, Central Market, KL

Cerita beberapa hari yang lepas.. :)

Ini adalah beberapa hasil dapatan daripada event tersebut..
Ya, [kalau ikutkan hati memang nak beli macam-macam kat situ tapi saya hanya rakyat marhaen yang bukan berada dalam status berada apatah lagi kerabat diraja]

Ada macam-macam artprints, artcrafts & souvenirs yang available kat situ.
Tapi yang paling dinanti-nanti booth kak *azreenchan* sebenarnya..
Sampai je kat booth dia terus buat muka teruja macam hapa..
And she was like "Apahal mamat berbaju Melayu oren nih ~" mungkin
Ahha ~

Beli la sebutir dua artprint..

The rest, cuma mampu tengok-tengok dan belek-belek je..
Dan, habis..

Ok, penat-penat pergi ke KL semata-mata nak dapat sebutir dua barang ni je.. LOL.. ;p

Dan, lepas singgah Annexe Gallery CM tu la saya pusing-pusing sekitar Jalan Masjid India, singgah kedai-kedai buku, jalan-jalan sambil menilai hidup masayarakat (konon) --> [boleh baca sini]

Cerita dah habis. OKbai ~ ^^

Stay blessed in Rahmatillah ~

2 comments :

  1. ehh mcm mana boleh tak tau ek pasal event ni?? hurm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun tau last-last minute..
      ternampak ada org post pasal event ni kat twitter ~

      Delete

Kata-kata anda amat berharga..! =D

Komen Terkini

Recent Comments Widget