Newsletter



Selamat datang ke blog personal Alfi Ramadhani. Moga apa yang tertulis di sini membawa kebaikan. Andai ada salah & silap, teguran anda semua sangatlah diharapkan. Selamat membaca! :)

Thursday, December 26, 2013

EVENT | Comichat #1 @ Comic Fiesta 2013

2 comments :
Comichat attended Members

Sabtu, 21 Disember 2013
Depan Kolam Air Pancut, KLCC

Assalamu'alaikum warahmatullah ~
Ini juga cerita beberapa hari yang lepas..

Sempena Comic Fiesta yang diadakan pada 21-22 Disember yang lepas, kami-kami ada buat gathering kecil-kecilan untuk sesi ta'aruf & sesi perkongsian mengenai dunia komik, ilustrasi, animasi & yang berkaitan dengannya serta perkongsian pengalaman dari abang-abang/kakak-kakak yang sudah pun memasuki industri ini di Malaysia.


Event dia simple je;
jumpa-jumpa, tanya nama, sembang pasal pengalaman masing-masing, share artworks, buat art-trade, Emm.. Apa lagi ek..?
Aha, dan ada juga sesi "cuba-cuba jadi seiyu".. eh XD

Sebenarnya ramai lagi yang nak datang event ni, tapi, macam yang tertera kat atas gambar tu, ini je yang berjaya hadir.. Ya lah, masing-masing ada kekangan kerja & masa.. Mana yang sempat datang tu, memang rezeki la.. :)

Jadi, ni antara gambar-gambar lain :
-- photo credit : Nabilah Binti Abd Nasir, Ammar Ariff, Ahmad Syahmi Mohamad



kumpul-kumpul
oh my, siapakah ini.. XD
Incik Aman Wan beraksi!
Hmm.. Tak tau nak cerita apa lagi.. Haha..
Ada masa saya tulis lagi, ya.. :3
Stay blessed in Rahmatillah ~

2 comments :

  1. Ehh aman wan..!!! Truja sikit..
    Sgt tak best sbb tak bleh join CF T.T

    ReplyDelete
  2. sy ada pergi CF ! ad story di sebalik story,huhu *poyo je ayat

    http://takdirygterindah.blogspot.com/2013/12/comic-fiesta.html

    ReplyDelete

Kata-kata anda amat berharga..! =D

Komen Terkini

Recent Comments Widget