Newsletter



Selamat datang ke blog personal Alfi Ramadhani. Moga apa yang tertulis di sini membawa kebaikan. Andai ada salah & silap, teguran anda semua sangatlah diharapkan. Selamat membaca! :)

Wednesday, January 01, 2014

Laman Web Kementerian Pendidikan digodam

3 comments :
Random post for tonight.
Dapat tau dari seorang sahabat, jadi terus check laman web ni..
http://www.moe.gov.my

Dan, betul lah..
Laman web Kementerian Pendidikan Malaysia... kena godam.. (^^ ")


Motifnya...?
Salah satu cara nak sambut tahun baru..? ;p


Dan, bila saya check pagi ni, defacement itu sudahpun dibaiki & masih dalam proses membaikpulih..


Dan pada bila saya check pada waktu pagi Khamis (2 januari 2014) laman web ini sudah kembali seperti sedia kala.. :)

3 comments :

  1. xder kerja prgi godam laman web org...xsuka jnis yg mcm ni..huhu

    ReplyDelete
  2. yeah ~
    no matter how it is, hacking is always a crime ~

    ReplyDelete
  3. time laman web UAI kena godam dulu,saya pun kena tempiasnya jugak..sebab blog saya ada letak link laman web UAI..T_T

    ReplyDelete

Kata-kata anda amat berharga..! =D

Komen Terkini

Recent Comments Widget