Newsletter



Selamat datang ke blog personal Alfi Ramadhani. Moga apa yang tertulis di sini membawa kebaikan. Andai ada salah & silap, teguran anda semua sangatlah diharapkan. Selamat membaca! :)

Thursday, August 13, 2015

CPUV Nuffnang Bulan Ogos 2015

8 comments :
OMG.
Seriously..?!

Dapat ad CPUV wehh ~~~ Ahaha..

Uhuk2.. Maap.. Maap..
Teruja kejap, sebab ni first time nampak kejadian macam ni kat blog yang tak seberapa ni.. ^^"


Entah macam mana tadi terasa nak check akaun Nuffnang..
Tup-tup baru perasan diorang dah letak ads kat sini.. :O
(Aaaa... Kenapa baru hari ni aku perasan ~~~~)

Sebenarnya, blog ni memang dah lama bersawang sejak tahun lepas..
Entah kenapa tiba-tiba awal bulan hari tu terasa macam nak aktifkan balik blog ni..
Macam nak re-branding la konon..
Domain/URL pun dah ditukar daripada .blogspot.com kepada www.hafiziazmi.com ..
Simple. Kemas. Anggun. Gituu... :v

Tiba-tiba dah dapat peluang macam ni, memang kena aktif betul la lepas ni..
Wehhh bukan senang blog yang tak glamour macam ni nak dapat CPUV ads ni ~~
(Lain lah kalau saya ni hijabster anggun berwajah floles, senang sikit nak dapat followers.. Eh. :v )

Terima kasih Encik-encik, Cik-cik & Puan-puan yang meluluskan ads ni diletakkan kat blog ni..
--> Encik Kepci, Puan Megi dan UForLife ~

Nak tahu apa rahsia saya boleh dapat CPUV ads ni..?
Aha.. Nanti kalau rajin saya cerita.. Keke..
Eh, ada ke orang nak baca cerita aku ni..? :v

Ok semua, insya-Allah nanti ada cerita saya update lagi ya ~
Singgah-singgah la sini selalu ~
Banyak idea dah masuk otak ni..
Tinggal rajin tak rajin je nak update.. huhu..

-- stay blessed in rahmatillah --

8 comments :

Kata-kata anda amat berharga..! =D

Komen Terkini

Recent Comments Widget